[General] Apa,éhes a hasam

szotyo

Re: [General] Apa,éhes a hasam

Post by szotyo »

erno_wozniak wrote: 15 Sep 2024, 10:00 Figyelj ernőke!

Az egy dolog, hogy olyan segghülye vagy, hogy ly-vel írod a gameboy-t (még jó, hogy nem j-vel írtad te 8 osztályt végzett marha), de laglább azzal legyél tisztában, hogy a sárga kazettás konzolok a NES (pontosabban a famicom) bootleg koppintásai voltak és nem a gameboy-é. Na látod így okoskodsz valamiről, amiről a leghalványabb fogalmad nincs...

Image
ernő ismét megcsillogtatta nemlétező tudását és bizonyosságot tett tajparasztságáról. Szerintetek ernő tudja, mi a különbség a Famicom (FC) és a NES között? Pedig van egy pár hardveresen, játékokban pedig jobban átjön, pl Castlevania 3 hangja.
Dehát egy olyan embernek, akinek a vásáros brick game is egy gameboly, annak mondhatod.
SzupErnő a magyarok megmentője...
PisiKaki

Post by PisiKaki »

OFF:
A Boros Dani törölte magát facebookról. (legalábbis nem találom a trashcsoportos posztjait.) Valaki tudja, hogy miért? Lehet Ernő elkapta?
erno_wozniak

Post by erno_wozniak »

PisiKaki wrote: 15 Sep 2024, 11:51 OFF:
A Boros Dani törölte magát facebookról. (legalábbis nem találom a trashcsoportos posztjait.) Valaki tudja, hogy miért? Lehet Ernő elkapta?
Az ki?
leveltaros

Post by leveltaros »

erno_wozniak wrote: 15 Sep 2024, 11:58
Az ki?
Facebookon a "Magyar Youtube Trash Rajongók" csoport egyik tagja a sok kozul.
leveltaros

Post by leveltaros »

Nem tudom, a trash csoport meg egy kozosseg, masik moderacioval, altalanosabban foglalkoznak az osszes retardalttal, nincs belelatasom.
John TrashHunter

Post by John TrashHunter »

leveltaros wrote: 15 Sep 2024, 11:25 Latom, porog ujra a forum. :D
Image

Erno, a videokra nincs ideje a legtobb embernek, egyszerubb, ha beregisztralsz es itt folytatod a kommentelest. :D
Dehát ő nem olvassa a kínzófórumot!
"And I'm done staring at the ceiling
With the thought that I'm gon'
Get there one day just give me answers, baby
At least my life is taking shape
'Cause I'm about to keep that up
Scream out my purpose"
vegetas_sib

Post by vegetas_sib »

Na, látom visszatért La Hussow Kapitány! Üdv ismét!

Ahelyett, hogy inkább az életed jobbá tételére törekednél ernő, inkább megint a faszerdőbe tuszkolod magad. Ennyire kell a figyelme bárkinek is? Ráadásul több ezer órás anyagban mondod szinte ugyanazt, sőt, felrakod és beszélsz róla, mintha bárki is kérdezte volna. Mindegy, helyetted is elvégzem az infó szakmát meg az érettségit is. Fura, hogy érettségire nem volt pénzed (magániskolára persze), mert fontosabb volt a csődölt "vállalkozásod". Apropó, attól, hogy megveszik az emberek, még jogosan elmondhatják, hogy le lettek húzva, szóval azzal cope-olni, hogy az emberek hibája, és nem a tiéd, már eleve balfaszság. :lol:

Nem fogok tudni annyi időt áldozni rád BájasHré, mert van fontosabb dolgom is az életben, mint te. :D

Ui.: Örülnék, ha a Telekom valamit lépne ellened, mert nem voltál velük türelmes. Az, hogy a "fost" eladják drágán, hááát... is-is, de legalább nem annyiba kerül, mint a Yettel, hiába jobb(?). De az üvöltözésed szánalmasabb, és bizton állítom, hogy te voltál olyan balfasz, hogy nem titkosítottad a számaid. Ahogy a 20-asodat sem. Fura, az enyéim nincsenek kint, dehát mindig más a hibááááás.
a
Éhes_A_Hasam

Post by Éhes_A_Hasam »

Taot!

Látom duffadt megint aktív. Remek hír ez, hiszen az újabb faszerdők cseperedhetnek szárba. Ernő! Megvolt az esélyed, hogy kussolva eltakarodj a netről és csendben kussolva tedd helyre az életed. De neked továbbra is figyelemkurvulni kell. A GYIVI látogatása az első figyelmeztetés volt. Mivel nem fogtad fel az üzenetet, így akkor további faszerdőkkel verem abba a hülye fejedbe, hogy neked max trash tartalmat szabad készíteni, esetleg csöcsös liveokat. A veterán dumáért külön szopni fogsz, mert veled ellentétben én lehúztam a jogi egyetem előtt a magam idejét Afganisztánban három váltással, láttam sok szart és nem annyira jó még most sem, ennyi év távlatából és ilyen egzisztenciával, szóval a kurva anyád.
Igen, a Rackhost megtette a megfelelő lépéseket, sőt a Telekom is. Magamról nem beszélek. Apád készüljön, mert lehet jelzálog kell majd a házra, esetleg a szántóra is a sérelemdíjak miatt.
Astra inclinant, sed non obligant.
sodi pupja

Post by sodi pupja »

Éhes_A_Hasam wrote: 16 Sep 2024, 11:49 Taot!

Látom duffadt megint aktív. Remek hír ez, hiszen az újabb faszerdők cseperedhetnek szárba. Ernő! Megvolt az esélyed, hogy kussolva eltakarodj a netről és csendben kussolva tedd helyre az életed. De neked továbbra is figyelemkurvulni kell. A GYIVI látogatása az első figyelmeztetés volt. Mivel nem fogtad fel az üzenetet, így akkor további faszerdőkkel verem abba a hülye fejedbe, hogy neked max trash tartalmat szabad készíteni, esetleg csöcsös liveokat. A veterán dumáért külön szopni fogsz, mert veled ellentétben én lehúztam a jogi egyetem előtt a magam idejét Afganisztánban három váltással, láttam sok szart és nem annyira jó még most sem, ennyi év távlatából és ilyen egzisztenciával, szóval a kurva anyád.
Igen, a Rackhost megtette a megfelelő lépéseket, sőt a Telekom is. Magamról nem beszélek. Apád készüljön, mert lehet jelzálog kell majd a házra, esetleg a szántóra is a sérelemdíjak miatt.
Ugy latszik az oreg hajas jol befosott, mar torolte is a gyulolkodo videoit.

Mindekozben redditen:
https://www.reddit.com/r/FostTalicska/c ... hsp_ernő/
erno_wozniak

Post by erno_wozniak »

sodi pupja wrote: 17 Sep 2024, 05:43 Ugy latszik az oreg hajas jol befosott, mar torolte is a gyulolkodo videoit.

Mindekozben redditen:
https://www.reddit.com/r/FostTalicska/c ... hsp_ernő/
Nem biztos, hogy ő törölte (legalábbis nem az összes videót), mivel én jelentettem youtube felé zaklatás és gyűlöletkeltés miatt azt a videóját, amiben buzizza Nyilast, meg bejátsza, ahogy telefonon fenyegeti veréssel. Ezek nyilván sértik a youtube feltételeket, emiatt az előző csatornán is törölték már egy videóját (amiben Nyilas nőjét szidja a súlya miatt).
Post Reply