Bónuszpont ha kifejted, hogy a Foskomm miben segített többezer magyar családnak/felhasználónak, ha már a tébolyult fejedben már-már mint valami magyar informatikai Jézusként akarod beállítani magadat

Olvassa mindig.John TrashHunter wrote: ↑07 Aug 2024, 20:42 Ernőke, ha a fórumon ólálkodsz te is: ne legyél már punci, regisztrálj és oszd meg velünk a bölcsességedet, hogy teszerinted miért mi vagyunk a gonoszak a történetben/ miért vagyunk mi rosszabbak,mint a patás Ördög![]()
Az egy dolog, hogy nem csinál többé YT videókat, de a foskom kókányolását is abbahagyja? Nehezen tudom elképzelni, hogy belenyugszik a tudatba, hogy nem IT-s, hanem csak egy takarító.IgazságPirula wrote: ↑07 Aug 2024, 20:15 Üdvözlendő hír: Nincs Több HSP Ernő!
Source: trust me bro, beszéltem vele
Max magának csinálja szerintem, csak kb. erről nem volt szó.erno_wozniak wrote: ↑07 Aug 2024, 20:44Az egy dolog, hogy nem csinál többé YT videókat, de a foskom kókányolását is abbahagyja? Nehezen tudom elképzelni, hogy belenyugszik a tudatba, hogy nem IT-s, hanem csak egy takarító.IgazságPirula wrote: ↑07 Aug 2024, 20:15 Üdvözlendő hír: Nincs Több HSP Ernő!
Akkor megérte a többszázeres hitelesítés, amit vett. Mennyi is volt, 3 kiló? Az jó sok vegetás kifliIgazságPirula wrote: ↑07 Aug 2024, 20:44Max magának csinálja szerintem, csak kb. erről nem volt szó.erno_wozniak wrote: ↑07 Aug 2024, 20:44Az egy dolog, hogy nem csinál többé YT videókat, de a foskom kókányolását is abbahagyja? Nehezen tudom elképzelni, hogy belenyugszik a tudatba, hogy nem IT-s, hanem csak egy takarító.IgazságPirula wrote: ↑07 Aug 2024, 20:15 Üdvözlendő hír: Nincs Több HSP Ernő!
Hát na, prioritások!erno_wozniak wrote: ↑07 Aug 2024, 20:48Akkor megérte a többszázeres hitelesítés, amit vett. Mennyi is volt, 3 kiló? Az jó sok vegetás kifliIgazságPirula wrote: ↑07 Aug 2024, 20:44Max magának csinálja szerintem, csak kb. erről nem volt szó.erno_wozniak wrote: ↑07 Aug 2024, 20:44
Az egy dolog, hogy nem csinál többé YT videókat, de a foskom kókányolását is abbahagyja? Nehezen tudom elképzelni, hogy belenyugszik a tudatba, hogy nem IT-s, hanem csak egy takarító.![]()
Ki tudja, de volt benne pénz és idő beleforgatva, na az tuti.erno_wozniak wrote: ↑07 Aug 2024, 20:48 Akkor megérte a többszázeres hitelesítés, amit vett. Mennyi is volt, 3 kiló? Az jó sok vegetás kifli![]()
Két kezemen nem tudnám megszámolni, az biztos.erno_wozniak wrote: ↑07 Aug 2024, 20:55 Nem lennék lusta, összeszedném, hogy összesen mennyibe fájt kókánymesterünknek ez a kis pár évig tartgó informatikusként LARP-olás. Mikre is dobta ki a pénzt? Hitelesítések, leselejtezett PC-k, sub-ok, ki-nem használt i9 meg RTX kártyák...