[General] Apa,éhes a hasam
- KanameChidori
Re: [General] Apa,éhes a hasam
Ha már számítógépek, én is tartok egy XP-s gépet ugyan, de csak a nosztalgia gyanánt, valahogy ezen jobb a régi címeket pörgetni. De ennél már megálltam, eszem ágában nem lenne ilyen ócska irodai gépekből szerverparkot létesíteni. Akárhogy nézzük, a virtualizáció jobban kifizetődő. 

EZ MÁR BŰNCSELEKMÉNY, TE BUZI!
- leveltaros
En az ilyen XP-korabeli dolgokat behajitottam virtualizacioba, USB bill + eger + pci-e vga atadva a VM-nek es kesz.KanameChidori wrote: ↑07 Mar 2024, 13:33 Ha már számítógépek, én is tartok egy XP-s gépet ugyan, de csak a nosztalgia gyanánt, valahogy ezen jobb a régi címeket pörgetni. De ennél már megálltam, eszem ágában nem lenne ilyen ócska irodai gépekből szerverparkot létesíteni. Akárhogy nézzük, a virtualizáció jobban kifizetődő.![]()

Mondjuk ehhez az kell, hogy vagy Linux a fo OS-ed, vagy a fo geped is virtualis gep.
- Schindler Rókája
Valid, egyet értek, +1, viszont soha sem a gép teszi a developpert vagy az artist-et , szar intel atomos 2gb rammos kotradék netbookal díjnyertes zenét írtam anno.szotyo wrote: ↑07 Mar 2024, 13:26Legkomolyabb config, az ő munkájához KELL a 12900KF meg a 4080, plusz a rosszul beszerelt de egyébként B-tier(PSU tier list szerint) Zalman Wattera táp. Nyilván nincs tudomása sem, hogy az a 12VHPWR csati szépen le tud égni ha nincs rendesen bedugva a kariba. Már az is baj, ha meg akarod hajlítani a kábelt, az NV konkrétan hajszárítóval történő melegítést javasolt.IgazságPirula wrote: ↑07 Mar 2024, 12:51 Na és ennek az összeomlásnak lesz a hozadéka hogy szépen lassan fel fogja élni a hozzátartozóiból kikuncsorgott informatikai cuccait , legyenek azok a hulladék office gecikből összetákolt " szerverek " vagy a csili villi Ertéiksz (Ha nem gyujtja ki 12 pinen az 1000 wattos Fosterra táppal).
Btw szerintem ennek a programozók gyöngye pöttyének elég lett volna egy használt 2060 is bőven.
Ernőnek bőven elég lett volna egy i5-12400F egy RTX 3060-al, mellé egy 16GB 3200-as készlet. De az a gép nem akkora flex mint ami neki van szóval...
Ernő nagyon flexelni akar de még ez sem jön neki össze , tottálisan kontarproduktív amit csinál.
Ernő érezhetően rá ment arra hogy eye-candy-vel meg (szerinte) csili vilivel behúzza a hozzá nem értőket.
Az más kérdés hogy Ernő szép érzéke a 0-val konvergál
- Edge from Mortician
Hazaérek este megnézem hogy valahol megtalálom e, de nem garantálok semmit.leveltaros wrote: ↑07 Mar 2024, 13:29 @Edge from Mortician van lehetoseg arra, hogy a bughalmaz fos Phoenix 2.3-at megoszd? Furdal a kivancsisag, hogy mi merre hany meter abban a kodban.![]()
Viszont most illúzió romboló leszek mert a 2.3 és a 3 kódja 95%-ban (amúgy tudja a faszom mennyi ez csak hasrabökés) egyezik.
A legtöbb faszság a 3-ban a 2.3-ból lett egy az egyben áthordva, a legtöbbet a UI kinézetén "dolgozott".
ekszplájzitt.
- leveltaros
Unpopular opinion, de a CDE az regen is okadek volt, most is, de a nosztalgia "szebbe" tette.Schindler Rókája wrote: ↑07 Mar 2024, 13:36Valid, egyet értek, +1, viszont soha sem a gép teszi a developpert vagy az artist-et , szar intel atomos 2gb rammos kotradék netbookal díjnyertes zenét írtam anno.szotyo wrote: ↑07 Mar 2024, 13:26Legkomolyabb config, az ő munkájához KELL a 12900KF meg a 4080, plusz a rosszul beszerelt de egyébként B-tier(PSU tier list szerint) Zalman Wattera táp. Nyilván nincs tudomása sem, hogy az a 12VHPWR csati szépen le tud égni ha nincs rendesen bedugva a kariba. Már az is baj, ha meg akarod hajlítani a kábelt, az NV konkrétan hajszárítóval történő melegítést javasolt.IgazságPirula wrote: ↑07 Mar 2024, 12:51 Na és ennek az összeomlásnak lesz a hozadéka hogy szépen lassan fel fogja élni a hozzátartozóiból kikuncsorgott informatikai cuccait , legyenek azok a hulladék office gecikből összetákolt " szerverek " vagy a csili villi Ertéiksz (Ha nem gyujtja ki 12 pinen az 1000 wattos Fosterra táppal).
Btw szerintem ennek a programozók gyöngye pöttyének elég lett volna egy használt 2060 is bőven.
Ernőnek bőven elég lett volna egy i5-12400F egy RTX 3060-al, mellé egy 16GB 3200-as készlet. De az a gép nem akkora flex mint ami neki van szóval...
Ernő nagyon flexelni akar de még ez sem jön neki össze , tottálisan kontarproduktív amit csinál.
Ernő érezhetően rá ment arra hogy eye-candy-vel meg (szerinte) csili vilivel behúzza a hozzá nem értőket.
Az más kérdés hogy Ernő szép érzéke a 0-val konvergál

- FasztErnőSzámára
Kb a felénél érkeztem és már nem indítottam el, mert úgy voltam vele, hogy majd élő után letöltöm a teljeset, hiszen eddig nem trükközött azzal, hogy leszedi.
A menetrend a szokásos volt:
- 2021-ben bejöttünk az országba és rátelepedtünk
- Ő, mint a Magyarok megmentője vs Trash, mint a Magyarok tönkretévője
- Kormányváltás
- Háromszögelés, mint olcsó pénzszerzési lehetőség és ennek okai (nem baszott a kurva), időkeretei (több száz óra), illetve anyagai javai (valaki beírta, hogy 30.000 ért mérték be)
- Temetőbe vonagló öregasszony Publikus Szabolcs
- Mire jó az, hogy a rencerét halála után feltámasztották, és miért lett 81-szer telepítve
- Official supportok is feketítik a képernyőt TájmVájveren, hogy ne lásd hogy mi történik
- MySql Connectionstring hányszor volt beleégetve, hogyan volt lekódolva
- De csak ezt tudjuk, hogy szétcsesztük
- Gyermek megélhetések veszélyeztetési
- Daninet-Rackhost jogszabályrant
- Mi lesz a következő lépés?
- Olyan munkahelye van, hogy onnan 1000%, hogy nem lehet kirúgatni
- Műanyag, valami konyhai kimérő köcsögből itta a levet
- Leittad a pólód, Nem is igazi Adios pólód van
- Verte a víz a hőemelkedés miatt és Flectort vett be, mivel ez lázhúzó
- leveltaros
Ha van barmid, akkor dobj PM-et es adok tarhelyet ahova fel tudod lapatolni a cuccot, hogy ne a GDrive-od terheld ezzel feleslegesen. Elore is NSZKSZ!Edge from Mortician wrote: ↑07 Mar 2024, 13:38Hazaérek este megnézem hogy valahol megtalálom e, de nem garantálok semmit.leveltaros wrote: ↑07 Mar 2024, 13:29 @Edge from Mortician van lehetoseg arra, hogy a bughalmaz fos Phoenix 2.3-at megoszd? Furdal a kivancsisag, hogy mi merre hany meter abban a kodban.![]()
Viszont most illúzió romboló leszek mert a 2.3 és a 3 kódja 95%-ban (amúgy tudja a faszom mennyi ez csak hasrabökés) egyezik.
A legtöbb faszság a 3-ban a 2.3-ból lett egy az egyben áthordva, a legtöbbet a UI kinézetén "dolgozott".
- leveltaros
NSZKSZ a hotyfoltot, ment is ki pediara.FasztErnőSzámára wrote: ↑07 Mar 2024, 13:39Kb a felénél érkeztem és már nem indítottam el, mert úgy voltam vele, hogy majd élő után letöltöm a teljeset, hiszen eddig nem trükközött azzal, hogy leszedi.
A menetrend a szokásos volt:
- 2021-ben bejöttünk az országba és rátelepedtünk
- Ő, mint a Magyarok megmentője vs Trash, mint a Magyarok tönkretévője
- Kormányváltás
- Háromszögelés, mint olcsó pénzszerzési lehetőség és ennek okai (nem baszott a kurva), időkeretei (több száz óra), illetve anyagai javai (valaki beírta, hogy 30.000 ért mérték be)
- Temetőbe vonagló öregasszony Publikus Szabolcs
- Mire jó az, hogy a rencerét halála után feltámasztották, és miért lett 81-szer telepítve
- Official supportok is feketítik a képernyőt TájmVájveren, hogy ne lásd hogy mi történik
- MySql Connectionstring hányszor volt beleégetve, hogyan volt lekódolva
- De csak ezt tudjuk, hogy szétcsesztük
- Gyermek megélhetések veszélyeztetési
- Daninet-Rackhost jogszabályrant
- Mi lesz a következő lépés?
- Olyan munkahelye van, hogy onnan 1000%, hogy nem lehet kirúgatni
- Műanyag, valami konyhai kimérő köcsögből itta a levet
- Leittad a pólód, Nem is igazi Adios pólód van
- Verte a víz a hőemelkedés miatt és Flectort vett be, mivel ez lázhúzó
IMÁDOM
Last edited by leveltaros on 07 Mar 2024, 13:48, edited 1 time in total.
Reason: javitott quote blokk
Reason: javitott quote blokk
Sziasztok,Niki vagyok a HSP Computer Magyarország új tagja.Mivel, ugye a párom volt eddig az egyedüli tag.De mivel láttam tőle ahogy programozik és a photoshoppot használja így ez engem is elkezdett érdekelni és úgy gondoltam, hogy ezt én is kipróbálnám.
- KanameChidori
Ernő miért törölted le a legutóbbi lájvodat? Ezzel akarod szabotálni a tanszéki munkát?
EZ MÁR BŰNCSELEKMÉNY, TE BUZI!