IgazságPirula wrote: ↑22 Jul 2024, 11:04Az egyszerűbb trolloknak tudom ajánlani az [email protected] címet, nem illegális mindenféle newsletterre meg mindenhova regisztrálni.
Persze a szerelmes levelek is mehetnek.
Sajnos az email cím már nem él/invalidként ugrik fel
Ejnye Ernő, nehogy azt hidd hogy a te orrodat nem fogják a saját mocskodba belenyomni a disznóságaid miatt, ahogy anno Sodival is tették a trollok.
"And I'm done staring at the ceiling
With the thought that I'm gon'
Get there one day just give me answers, baby
At least my life is taking shape
'Cause I'm about to keep that up
Scream out my purpose"
IgazságPirula wrote: ↑22 Jul 2024, 11:04Az egyszerűbb trolloknak tudom ajánlani az [email protected] címet, nem illegális mindenféle newsletterre meg mindenhova regisztrálni.
Ejnye Ernő, nehogy azt hidd hogy a te orrodat nem fogják a saját mocskodba belenyomni a disznóságaid miatt, ahogy anno Sodival is tették a trollok.
Ez clean-up most eléggé alaposra sikeredett. A telefonszámoktól kezdve lelőtte az összes szolgáltatását.
Ilyen messzire még sosem ment.
Mikor 2021-ben eltűntk, akkor állítása szerint valahol külföldön próbált szerencsét. Hogy ebben mennyi volt az igazság azt nem tudom, de tény, hogy akkor könnyebben elérhető volt.
Ennyire bezárkózott volna? A rendőrségi ügyeiről vajon mik az update-ek?
PisiKaki wrote: ↑29 Jul 2024, 13:50Ez clean-up most eléggé alaposra sikeredett. A telefonszámoktól kezdve lelőtte az összes szolgáltatását.
Ilyen messzire még sosem ment.
Mikor 2021-ben eltűntk, akkor állítása szerint valahol külföldön próbált szerencsét. Hogy ebben mennyi volt az igazság azt nem tudom, de tény, hogy akkor könnyebben elérhető volt.
Ennyire bezárkózott volna? A rendőrségi ügyeiről vajon mik az update-ek?
Gondolom folynak, valszeg azok miatt zárkózott el ennyire, mert még nagyobb szart szakít a nyakába.
IgazságPirula wrote: ↑01 Aug 2024, 18:10Emlékeztek kettőhájhángöri videójára amiben benne volt a francia kolbász?
Na most nézem meg a helyreigazító videót és megint mi vagyunk szidva.
Amikor mi magunk mentettük meg a csatornáját.
Miért?
Mert magától ezt a nézői észre sem vették.
Mi reportolhattuk volna a videót egyből a youtubenak százával, de ez nem történt meg.
ernő saját tudta nélkül szegte meg a YT szabályait és mi védtük meg, erre mi vagyunk elhordva mindennek
ki érti ezt
Nekem az a meggyőződésem hogy az a saját fasza, mondjon bármit. Egy régebbi képre tippelek vagy vékonyította magát. De igen természetesen a trollok hibája volt hogy a faszos képet mutogatja a videóban.
Amúgy kint van a telefonszáma, ha rákerestek pl. a telekom tudakozójában.
Indoklás: számot cserélt és nem előfizetést.
Ebből tanuljanak a trollégák is, ha valaha számot cseréltek és hozzájárultok hogy tudakozóban rá lehessen keresni.
Akkor ha jól értem, ez az új száma:
Heiner Ernő
Telefonszám: +36 20 377 7790
Hordozási állapot: Szolgáltatók között nem hordozott
Cím: 9073 Bőny, Alkotmány utca 21.