[General] Apa,éhes a hasam

wurmjude

Re: [General] Apa,éhes a hasam

Post by wurmjude »

szotyo wrote: 05 Jul 2024, 20:30 Lemaradtam volna, mikor lőttétek fel vissza a fórumot? :D

Ernőnek meg a kurva anyját, előbújhatna végre, kibaszott unalmas ez az uborkaszezon.
Nézz át a sodifórumra, ott mostanság zajlik az élet :D
leveltaros

Post by leveltaros »

Erno, probaltalak elerni telefonon, megkerdezni, mizu.
Sajnos az automata kozolte, hogy megvaltozott a szamod.
Behajto brumitol, Audi ugyvedektol vagy kitol menekulsz ennyire? :D
szotyo

Post by szotyo »

leveltaros wrote: 06 Jul 2024, 12:07 Erno, probaltalak elerni telefonon, megkerdezni, mizu.
Sajnos az automata kozolte, hogy megvaltozott a szamod.
Behajto brumitol, Audi ugyvedektol vagy kitol menekulsz ennyire? :D
MC Isti feat. Heiner Yandex - Folyamatos menekülés c. számot valaki megkomponálhatná AI-al.
SzupErnő a magyarok megmentője...
erno_wozniak

Post by erno_wozniak »

Nem tudom volt-e már, de a leakek között turkálva találtam egy rendőrségi határozatot, amiben a nyomozóhatóság megszünteti az ernőke által kezdeményezett "személyes adatokkal való visszaélés" feljelentést.

Ami a határozatból kiderül és lényeges:
  • A Facebook nem volt hajlandó kiadni Dr. Tájfel IP címét, hiába kérte a rendőrség.
  • Mivel ernőke saját maga osztotta meg a videókat, az újrafelöltésük nem minősül személyes adattal való visszaélésnek.
  • Nem történt közvádas büncselekmény, ezért nem fog tovább nyomozni a rendőrség.
  • A Trashcity-s kommentek miatt felmerült a magánvádas eljárás becsületsértés miatt.
PisiKaki

Post by PisiKaki »

erno_wozniak wrote: 11 Jul 2024, 13:16 Nem tudom volt-e már, de a leakek között turkálva találtam egy rendőrségi határozatot, amiben a nyomozóhatóság megszünteti az ernőke által kezdeményezett "személyes adatokkal való visszaélés" feljelentést.

• A Facebook nem volt hajlandó kiadni Dr. Tájfel IP címét, hiába kérte a rendőrség.
  • Mivel ernőke saját maga osztotta meg a videókat, az újrafelöltésük nem minősül személyes adattal való visszaélésnek.
  • Nem történt közvádas büncselekmény, ezért nem fog tovább nyomozni a rendőrség.
  • A Trashcity-s kommentek miatt felmerült a magánvádas eljárás becsületsértés miatt.

Az utolsó pont pontosan mit jelent?
erno_wozniak

Post by erno_wozniak »

PisiKaki wrote: 11 Jul 2024, 17:09
erno_wozniak wrote: 11 Jul 2024, 13:16 Nem tudom volt-e már, de a leakek között turkálva találtam egy rendőrségi határozatot, amiben a nyomozóhatóság megszünteti az ernőke által kezdeményezett "személyes adatokkal való visszaélés" feljelentést.

Az utolsó pont pontosan mit jelent?
Azt, hogy ernőke tehet feljelentést magánvádlóként, csak így már nem a rendőrség fog nyomozni és nem egy ügyész fogja képviseli őt, hanem egy maszek ügyvéd, akit neki kell felfogadnia.

De nem kell befosni, ez nem fog megtörténni. Egyrészt ez brutális ügyvédi költségeket jelent, amit ernőke nem képes kiperkálni, másrészt a becsületsértés meg jó hírnév megsértése a legnehezebben megnyerhető ügyek közé tartoznak, főleg úgy, ha nincs is konkrét személy. A rendőrségi határozat is csak Nyilas Jánost említi név szerint, de még ellene sem tudna megnyerni egy ilyen ügyet ernőke, nem hogy névtelen kommentelők ellen...
PisiKaki

Post by PisiKaki »

Azt, hogy ernőke tehet feljelentést magánvádlóként, csak így már nem a rendőrség fog nyomozni és nem egy ügyész fogja képviseli őt, hanem egy maszek ügyvéd, akit neki kell felfogadnia.

De nem kell befosni, ez nem fog megtörténni. Egyrészt ez brutális ügyvédi költségeket jelent, amit ernőke nem képes kiperkálni, másrészt a becsületsértés meg jó hírnév megsértése a legnehezebben megnyerhető ügyek közé tartoznak, főleg úgy, ha nincs is konkrét személy. A rendőrségi határozat is csak Nyilas Jánost említi név szerint, de még ellene sem tudna megnyerni egy ilyen ügyet ernőke, nem hogy névtelen kommentelők ellen...

Befosni nem fosik be szerintem senki. Ilyet még a föld nem hordott a hátán, hogy egy röhögő bandát elítéljenek.
Elnézve, ahogy gyulus állatokat kínoz, a vekni p3d0 hajlamait nem leplezve sem tudják rács mögé rakni, pár kommentből úgysem lesz semmi. Még akkor sem ha DagiErnő nagyon azt szeretné, hogy sóban forgassák a szétvagdosott testét a kommentelő trolloknak. (tőle idéztem)

erno_wozniak

Post by erno_wozniak »

Hé Ernő! Hol voltál éjfél és hajnali 2 óra között?

Image
IgazságPirula

Post by IgazságPirula »

erno_wozniak wrote: 14 Jul 2024, 13:55 Hé Ernő! Hol voltál éjfél és hajnali 2 óra között?

Image
Na ez már Sam Hyde féle sztoriba fog torkollni?
IgazságPirula

Post by IgazságPirula »

Mikor volt ez pontosan?
Kép/hangüzenet nevét meg tudod adni?
Post Reply