Nézz át a sodifórumra, ott mostanság zajlik az élet

MC Isti feat. Heiner Yandex - Folyamatos menekülés c. számot valaki megkomponálhatná AI-al.leveltaros wrote: ↑06 Jul 2024, 12:07 Erno, probaltalak elerni telefonon, megkerdezni, mizu.
Sajnos az automata kozolte, hogy megvaltozott a szamod.
Behajto brumitol, Audi ugyvedektol vagy kitol menekulsz ennyire?![]()
erno_wozniak wrote: ↑11 Jul 2024, 13:16 Nem tudom volt-e már, de a leakek között turkálva találtam egy rendőrségi határozatot, amiben a nyomozóhatóság megszünteti az ernőke által kezdeményezett "személyes adatokkal való visszaélés" feljelentést.
Ami a határozatból kiderül és lényeges:
- A Facebook nem volt hajlandó kiadni Dr. Tájfel IP címét, hiába kérte a rendőrség.
- Mivel ernőke saját maga osztotta meg a videókat, az újrafelöltésük nem minősül személyes adattal való visszaélésnek.
- Nem történt közvádas büncselekmény, ezért nem fog tovább nyomozni a rendőrség.
- A Trashcity-s kommentek miatt felmerült a magánvádas eljárás becsületsértés miatt.
Azt, hogy ernőke tehet feljelentést magánvádlóként, csak így már nem a rendőrség fog nyomozni és nem egy ügyész fogja képviseli őt, hanem egy maszek ügyvéd, akit neki kell felfogadnia.PisiKaki wrote: ↑11 Jul 2024, 17:09erno_wozniak wrote: ↑11 Jul 2024, 13:16 Nem tudom volt-e már, de a leakek között turkálva találtam egy rendőrségi határozatot, amiben a nyomozóhatóság megszünteti az ernőke által kezdeményezett "személyes adatokkal való visszaélés" feljelentést.
- A Facebook nem volt hajlandó kiadni Dr. Tájfel IP címét, hiába kérte a rendőrség.
- Mivel ernőke saját maga osztotta meg a videókat, az újrafelöltésük nem minősül személyes adattal való visszaélésnek.
- Nem történt közvádas büncselekmény, ezért nem fog tovább nyomozni a rendőrség.
- A Trashcity-s kommentek miatt felmerült a magánvádas eljárás becsületsértés miatt.
Az utolsó pont pontosan mit jelent?
Na ez már Sam Hyde féle sztoriba fog torkollni?
Mikor volt ez pontosan?erno_wozniak wrote: ↑11 Jul 2024, 13:16 Nem tudom volt-e már, de a leakek között turkálva találtam egy rendőrségi határozatot, amiben a nyomozóhatóság megszünteti az ernőke által kezdeményezett "személyes adatokkal való visszaélés" feljelentést.