A kep hol keszult?
[General] Apa,éhes a hasam
- leveltaros
Re: [General] Apa,éhes a hasam
- KanameChidori
Sajnos nem én készítettem. Gyanítom Ernő mozgásterülete nem túl nagy, így szerintem Győrben készülhetett a kép. Nem vagyok helyi, szóval nem tudom ez hol lehetett.

Csak tovább osztottam a képet a trash csoportból.
EZ MÁR BŰNCSELEKMÉNY, TE BUZI!
- IgazságPirula
Na ez is AI
de igy hogy nincs YT csatorna hol lesz megfenyegetve a rackhost zrt? egyertelmu hogy ok allnak mogotte.
- snecologushallgato
Erős a gyanúm, hogy ez a Petz Aladár Megyei Oktatókorház környékén lévő társasházi övezet lesz. Vagyis valószínű, hogy malacka hazaugrott a Tihanyi Árpád út 43 alatti malacólba/szerverterembe/szemétdombba, mert az a lakás az említett környéken van.KanameChidori wrote: ↑06 Jun 2024, 07:55Sajnos nem én készítettem. Gyanítom Ernő mozgásterülete nem túl nagy, így szerintem Győrben készülhetett a kép. Nem vagyok helyi, szóval nem tudom ez hol lehetett.
Csak tovább osztottam a képet a trash csoportból.
- sodi pupja
Pedig milyen szep ember. Nem is ertem miert pattintjak le a nok egybol

- namivanernoke
Hogy elfoglaljam magam, addig gorcsrohamot kapva kinoztam artatlan magyar csaladok ezreit ...

"Majd amikor belerakod a kurvádba, aztán belespriccelsz, aztán jönnek a kis patkányok ..."
Heiner Ernő - HSP Computer Magyarország
- namivanernoke
Kezd ugy kinezni mint Bariadd ... mondjuk a hasa szelesebb mint a segge, szoval "domperhasu" lehet meg csak ...sodi pupja wrote: ↑06 Jun 2024, 09:28Pedig milyen szep ember. Nem is ertem miert pattintjak le a nok egybol![]()

"Majd amikor belerakod a kurvádba, aztán belespriccelsz, aztán jönnek a kis patkányok ..."
1 kiló cukor az 1 kiló cukor. Erre jön még a tészta meg a csirkehúsnamivanernoke wrote: ↑06 Jun 2024, 11:21Kezd ugy kinezni mint Bariadd ... mondjuk a hasa szelesebb mint a segge, szoval "domperhasu" lehet meg csak ...sodi pupja wrote: ↑06 Jun 2024, 09:28Pedig milyen szep ember. Nem is ertem miert pattintjak le a nok egybol![]()
![]()

Azt a kutya meg a mája!
Hát micsoda bűnözések folynak errefelé?
Nektek aztán van vér a pucátokban.
Hát micsoda bűnözések folynak errefelé?
Nektek aztán van vér a pucátokban.