[General] Apa,éhes a hasam

konrad_zoltan

Re: [General] Apa,éhes a hasam

Post by konrad_zoltan »

Image
NemzetKrónikása

Post by NemzetKrónikása »

- A normális kritikát is személyes sértésnek veszi, nem képes elviselni a szakmai, konstruktív kritikákat,
- Mindenhez IS ért (zenekészítés, videoklipp forgatás, programozás, grafika, párkapcsolati tanácsadás, elektronikai szerelések)
- Isten-komplexus ("Mennyit tettem a magyar népért" / "nektek magyaroknak adtam egy jó programot" / gyerekeivel való bánásmód)
- Gyűlölködés (Szolnok komplett városa és lakói, random nők társkeresőn)
- Áldozati póz, semmiért sem felelős, minden a trollok hibája.

Pizony-pizony, ez egy tankönyvi példája a nárcisztikus személyiségzavarnak.
obfuszkacio

Post by obfuszkacio »

NemzetKrónikása wrote: 08 May 2024, 22:45 - A normális kritikát is személyes sértésnek veszi, nem képes elviselni a szakmai, konstruktív kritikákat,
- Mindenhez IS ért (zenekészítés, videoklipp forgatás, programozás, grafika, párkapcsolati tanácsadás, elektronikai szerelések)
- Isten-komplexus ("Mennyit tettem a magyar népért" / "nektek magyaroknak adtam egy jó programot" / gyerekeivel való bánásmód)
- Gyűlölködés (Szolnok komplett városa és lakói, random nők társkeresőn)
- Áldozati póz, semmiért sem felelős, minden a trollok hibája.

Pizony-pizony, ez egy tankönyvi példája a nárcisztikus személyiségzavarnak.
Kezd Sodisodni
NemzetKrónikása

Post by NemzetKrónikása »

obfuszkacio wrote: 08 May 2024, 22:46 Kezd Sodisodni
Gyagyás legalább jól tud angolnázni meg masni CV-t csinálni. Kiküldi 100 cégnek, abból egy benyeli a CV-t, ott pedig valahogy átrugdossák a próbateszten majd elmegy doksit olvasni 1-2 hónapra, aztán folyt. köv.

Ernő egy IK-n sem járt soha, külföldi cégeknél sem dolgozott, nyelvtudása is egy nulla, CV-t sem tud írni.

Gyagyás Ernőhöz képest egy kibaszott Anna Sorokin.

Image
vegetas_sib

Post by vegetas_sib »

Na, csak feltörték ezt a szart is, vajon hogy juthattak be... hmmm...
Kb. mindenben is hazudok, márcsak annyiban is, hogy melyik cég tárhelyéről megy a "bűnöző oldal".
a
obfuszkacio

Post by obfuszkacio »

Valamikor várható egy leak a kód szivárgásról? Szívesen belenéznék a kódba:D akarok röhögni egyet, hogyan mennyire szarul van megoldva a memória kezelés
fulucke

Post by fulucke »

Engem az érdekelne hogy sikerült bejutni. Érzem orbitálisan megmozgatná a rekeszizmokat
Image
obfuszkacio

Post by obfuszkacio »

fulucke wrote: 08 May 2024, 23:54 Engem az érdekelne hogy sikerült bejutni. Érzem orbitálisan megmozgatná a rekeszizmokat
Image
Tippem szerint, hogy az oktató videói alapján van bekonfigurálva a mikrotik és valamelyik balfasz konfigurációja miatt simán le lehet menni
vegetas_sib

Post by vegetas_sib »

fulucke wrote: 08 May 2024, 23:54 Engem az érdekelne hogy sikerült bejutni. Érzem orbitálisan megmozgatná a rekeszizmokat
Image
Én még mindig arra tippelek, hogy valamelyik mikrotikes videóban látható IP-t kezdték el megtámadni, majd azon keresztül bejutni, és akkor a balfasz konfig miatt sikeresen át tudtak törni a "rendszerén". Szóval nagyon ott van a szekurájti nála.
a
erno_wozniak

Post by erno_wozniak »

Hát mi folyik itt gyöngyösön? 1 hónapig nem posztolok a fórumra és mire térek vissza? Haláltusáját vívja a foskom? Ernőke nem volt képes 1 hónapot végigcsinálni úgy, hogy ne baszarintson el valamit?

Image

Egyébként vicces, mert nekem privátban azt írta, hogy olyan gépen mókolja a "rencerét", ami teljesen offline, LAN kábal sincs debugva.
Post Reply