Egyébként ezen a munka dolgon sokat gondolkodtam én is már.
Amúgy ha műszakol simán benne van, hogy délutános műszakokat visz, vagy estére megy takarítani.
Annál nagyobb neki az egója, hogy ilyennel etesse a nézőit és a trollokat.
Ernő egy olyan ember aki képes egy telefonnal vagánykodni az interneten, meg a konfigjával vagy esetleg az 5g-vel
Kizártnak tartom, hogy hónapokig bírja tartani azt az álcát magán ami őt hátrányos helyzetben tünteti fel.
Én 100%-ra veszem hogy valóban takarít valahol, max táppénz zsonglőrködik a betegségeivel.
Remelem tenyleg kibasszak onnan, mert a Szamitogepes otletborze csoport kimondottan arra van, hogy laikusok segitseget kerjenek egymastol, esetleg tapasztaltabb tagoktol.
KanameChidori wrote: ↑06 May 2024, 22:36
Ernő láttam TC-n a legújabb videót. Most kajak ki-be járkáltak a trollok a gépeden? Hát milyen informatikus vagy te?
Van valami pontosabb infó erről? Részletek, hogy mi történt?
KanameChidori wrote: ↑06 May 2024, 22:36
Ernő láttam TC-n a legújabb videót. Most kajak ki-be járkáltak a trollok a gépeden? Hát milyen informatikus vagy te?
Van valami pontosabb infó erről? Részletek, hogy mi történt?
Nem tudom, de még nem törölte a csatornáját.
Az első fotón az adatok a KRÉTA rendszerből vannak. Ha jól emlékszem volt valami sulis rendszergazda, szerintem akkori bejegyzés.
A rétának volt már komoly feltörés botránya, simán lehet akkori DB. Bár amekkora szutyok nem lepődnék meg, ha egy jobb képességű diák szabadon járkálna bent.