Filléres műanyag kerti szék, plusz ha ez a NAGY NAGY szerverterem, akkor a szőrös macskának ott keresnivalója nincs.
Inkompetens egy kókler, jó ég!
Filléres műanyag kerti szék, plusz ha ez a NAGY NAGY szerverterem, akkor a szőrös macskának ott keresnivalója nincs.
Azt a keresőt én már rég elengedtem. Ilyenkor azt szoktam csinálni, hogy kategórián belül hossz szerint rendezem a videókat, megnézem, van-e olyan hosszúságú fent, mint a feltöltendő, és ha igen, akkor az ugyanaz-e.vegetas_sib wrote: ↑23 Apr 2024, 22:56 No, ez a baj, mikor nem működik rendesen a kereső, a nőgyűlölős cuccát sen találtam meg
![]()
Oké-oké, de ez "szerverterem putri-edition" és nem mellesleg kutya- és macskabarát is ...Intel_stock_cooler wrote: ↑23 Apr 2024, 23:00Filléres műanyag kerti szék, plusz ha ez a NAGY NAGY szerverterem, akkor a szőrös macskának ott keresnivalója nincs.
Inkompetens egy kókler, jó ég!
Mi a fasznak kell neki ennyi telefonszam? Plusz miert van a neven Szolnokra bejegyzett szam?
Igen ez nagyon érdekes, hogy még mindig a nevén van. fel kéne hívni.leveltaros wrote: ↑24 Apr 2024, 15:18Mi a fasznak kell neki ennyi telefonszam? Plusz miert van a neven Szolnokra bejegyzett szam?
Ha jol emlekszem, akkor a gyori vezetekes telefonszam faxolasra van. (Red Phoenix 3)PisiKaki wrote: ↑24 Apr 2024, 15:33Igen ez nagyon érdekes, hogy még mindig a nevén van. fel kéne hívni.leveltaros wrote: ↑24 Apr 2024, 15:18Mi a fasznak kell neki ennyi telefonszam? Plusz miert van a neven Szolnokra bejegyzett szam?
aki egy bajszos férfi