PisiKaki wrote: ↑23 Apr 2024, 11:40Annó elég sokat letölöttem belőlük. Megnézem, hogy mi maradt meg esetleg ami még nem került fel TC-re.
Le akartam tölteni mindent én is viszont 3 terát nem akartam egy ekkora ordas nagy faszságra pocsékolon Az az itthoni szerverem felét elvette volna és nem akartam vegyíteni a saját cuccaimmal. Jobb az izoláció.
Rendben, köszönjük. Nagyon kedves Trolléga vagy, ha találsz valami értékeset mindenképp oszd meg velünk.
Találtam némi anyagot, ami nincs fent, de a távoli támogatós videó nincsen meg madj rakosgatom fel apránként, de nagyon lassú a TC meg a jóváhagyások+ failel-nek a nagyobb fileok.
Ha gondoljátok felrakhatom valahova máshova ha van ötlet. Találtam olyan régi főnixes videót is ahol leakel egy csomó ügyfél adatot videóban
Távoli szerver-telepítés 2300 KM-ről! | Magyarország - Anglia | Ubuntu Szerver 22.04 | #2 [exFW6hkNQm1WzkQ6g2kAnd].mp4
Nem erről beszélsz Trolléga?
Rendben, köszönjük. Nagyon kedves Trolléga vagy, ha találsz valami értékeset mindenképp oszd meg velünk.
Találtam némi anyagot, ami nincs fent, de a távoli támogatós videó nincsen meg madj rakosgatom fel apránként, de nagyon lassú a TC meg a jóváhagyások+ failel-nek a nagyobb fileok.
Ha gondoljátok felrakhatom valahova máshova ha van ötlet. Találtam olyan régi főnixes videót is ahol leakel egy csomó ügyfél adatot videóban
Távoli szerver-telepítés 2300 KM-ről! | Magyarország - Anglia | Ubuntu Szerver 22.04 | #2 [exFW6hkNQm1WzkQ6g2kAnd].mp4
Arrol beszel.
Ha megoldhato toltsd fel TC-re legyszives az elso resszel egyutt.
Arrol beszel.
Ha megoldhato toltsd fel TC-re legyszives az elso resszel egyutt.
Hát én is próbálom leszedni, de még seedet sem kap.
leveltaros wrote: ↑23 Apr 2024, 19:29
Orok halam annak a telekomos trolleganak, aki ADSL Start csomagrol seedeli a torrentet.
Sajnos torrenteknél mindig úgy van, hogy aki seedelne, annál csak betárcsázós net van. Ennek ellenére köszönjük a trolléga kontribúcióját! Én is seedeltem már 1 megabites netről, nem a legjobb dolog.
Addig megpróbálok egy-két szart feltölteni, amiket eddig sikerült nekem is leszednem még a hónapokban, és láthatólag nincs fent TC-n. De a keresőjük nem a legjobb.
leveltaros wrote: ↑23 Apr 2024, 19:29
Orok halam annak a telekomos trolleganak, aki ADSL Start csomagrol seedeli a torrentet.
Sajnos torrenteknél mindig úgy van, hogy aki seedelne, annál csak betárcsázós net van. Ennek ellenére köszönjük a trolléga kontribúcióját! Én is seedeltem már 1 megabites netről, nem a legjobb dolog.
Ha esetleg a x.x.x.17-es IP cimu ember erre jar: mennyibe kerulne jobb netet csiholni? Vagy dobj valami kontaktot, hogy at tudjuk venni a fajlokat.