Le akartam tölteni mindent én is viszont 3 terát nem akartam egy ekkora ordas nagy faszságra pocsékolon

Rendben, köszönjük. Nagyon kedves Trolléga vagy, ha találsz valami értékeset mindenképp oszd meg velünk.PisiKaki wrote: ↑23 Apr 2024, 11:40 Annó elég sokat letölöttem belőlük. Megnézem, hogy mi maradt meg esetleg ami még nem került fel TC-re.
Le akartam tölteni mindent én is viszont 3 terát nem akartam egy ekkora ordas nagy faszságra pocsékolonAz az itthoni szerverem felét elvette volna és nem akartam vegyíteni a saját cuccaimmal. Jobb az izoláció.
Találtam némi anyagot, ami nincs fent, de a távoli támogatós videó nincsen megRendszergazda wrote: ↑23 Apr 2024, 12:02Rendben, köszönjük. Nagyon kedves Trolléga vagy, ha találsz valami értékeset mindenképp oszd meg velünk.PisiKaki wrote: ↑23 Apr 2024, 11:40 Annó elég sokat letölöttem belőlük. Megnézem, hogy mi maradt meg esetleg ami még nem került fel TC-re.
Le akartam tölteni mindent én is viszont 3 terát nem akartam egy ekkora ordas nagy faszságra pocsékolonAz az itthoni szerverem felét elvette volna és nem akartam vegyíteni a saját cuccaimmal. Jobb az izoláció.
Üdvözlendő hír!PisiKaki wrote: ↑23 Apr 2024, 14:30Találtam némi anyagot, ami nincs fent, de a távoli támogatós videó nincsen megRendszergazda wrote: ↑23 Apr 2024, 12:02Rendben, köszönjük. Nagyon kedves Trolléga vagy, ha találsz valami értékeset mindenképp oszd meg velünk.PisiKaki wrote: ↑23 Apr 2024, 11:40 Annó elég sokat letölöttem belőlük. Megnézem, hogy mi maradt meg esetleg ami még nem került fel TC-re.
madj rakosgatom fel apránként, de nagyon lassú a TC meg a jóváhagyások+ failel-nek a nagyobb fileok.
Ha gondoljátok felrakhatom valahova máshova ha van ötlet. Találtam olyan régi főnixes videót is ahol leakel egy csomó ügyfél adatot videóban![]()
Már mindenről gondoskodva van, elfogadásra vár.Rendszergazda wrote: ↑23 Apr 2024, 16:11 Friss, ropogós videó érkezett Trollégák! Mehet TC-re, és máris meg lehet tekinteni!![]()