[General] Apa,éhes a hasam

PisiKaki

Re: [General] Apa,éhes a hasam

Post by PisiKaki »

Annó elég sokat letölöttem belőlük. Megnézem, hogy mi maradt meg esetleg ami még nem került fel TC-re.
Le akartam tölteni mindent én is viszont 3 terát nem akartam egy ekkora ordas nagy faszságra pocsékolon :lol: Az az itthoni szerverem felét elvette volna és nem akartam vegyíteni a saját cuccaimmal. Jobb az izoláció.
Rendszergazda

Post by Rendszergazda »

PisiKaki wrote: 23 Apr 2024, 11:40 Annó elég sokat letölöttem belőlük. Megnézem, hogy mi maradt meg esetleg ami még nem került fel TC-re.
Le akartam tölteni mindent én is viszont 3 terát nem akartam egy ekkora ordas nagy faszságra pocsékolon :lol: Az az itthoni szerverem felét elvette volna és nem akartam vegyíteni a saját cuccaimmal. Jobb az izoláció.
Rendben, köszönjük. Nagyon kedves Trolléga vagy, ha találsz valami értékeset mindenképp oszd meg velünk.
PisiKaki

Post by PisiKaki »

Rendszergazda wrote: 23 Apr 2024, 12:02
PisiKaki wrote: 23 Apr 2024, 11:40 Annó elég sokat letölöttem belőlük. Megnézem, hogy mi maradt meg esetleg ami még nem került fel TC-re.
Rendben, köszönjük. Nagyon kedves Trolléga vagy, ha találsz valami értékeset mindenképp oszd meg velünk.
Találtam némi anyagot, ami nincs fent, de a távoli támogatós videó nincsen meg :( madj rakosgatom fel apránként, de nagyon lassú a TC meg a jóváhagyások+ failel-nek a nagyobb fileok.
Ha gondoljátok felrakhatom valahova máshova ha van ötlet. Találtam olyan régi főnixes videót is ahol leakel egy csomó ügyfél adatot videóban :D
Rendszergazda

Post by Rendszergazda »

PisiKaki wrote: 23 Apr 2024, 14:30
Rendszergazda wrote: 23 Apr 2024, 12:02
Találtam némi anyagot, ami nincs fent, de a távoli támogatós videó nincsen meg :( madj rakosgatom fel apránként, de nagyon lassú a TC meg a jóváhagyások+ failel-nek a nagyobb fileok.
Ha gondoljátok felrakhatom valahova máshova ha van ötlet. Találtam olyan régi főnixes videót is ahol leakel egy csomó ügyfél adatot videóban :D
Üdvözlendő hír!
A fájlok megosztására ezeket a javaslatokat tudom tenni:
-archive.org (ha lassú a kapcsolat akkor USA VPN kell, San Francisco, Kalifornia)
-odysee.com
-valami anonfiles jellegű hely, ahol ideiglenesen fent van
-Telegram csatorna, 2gb/fájl végtelen tárhely

Ha más nem, akkor szépen lassan TC. Az oldalon már kb 3TB anyag lehet, nem tudom hogy van megoldva ennyi adat tárolása és kiszolgálása.
Rendszergazda

Post by Rendszergazda »

Friss, ropogós videó érkezett Trollégák! Mehet TC-re, és máris meg lehet tekinteni! :konzol:
IgazságPirula

Post by IgazságPirula »

Rendszergazda wrote: 23 Apr 2024, 16:11 Friss, ropogós videó érkezett Trollégák! Mehet TC-re, és máris meg lehet tekinteni! :konzol:
Már mindenről gondoskodva van, elfogadásra vár.
IgazságPirula

Post by IgazságPirula »

Amúgy Hájasbré összekeverte a kamu facebook accountom valaki máséval és épp szóba elegyedtünk.
Megint én vagyok a legrosszabb ember a világon és el leszünk kapva.
Majd ha kiforrja magát a sztori (ha letilt), akkor kirakom miket üzent.
konrad_zoltan

Post by konrad_zoltan »

micsoda gémer hokedli

Image
Rendszergazda

Post by Rendszergazda »

Ernyőékben akkora kóciens van, hogy 4k60-ban teszik fel a videókat, 5,2gb 30 perc de a kép teljesen ki van égve a szembe fénytől, meg a hájas zsíros kamera lencséktől. :warning:
leveltaros

Post by leveltaros »

Amit talaltam a Trash"WOOD" archiv torrentben Ernorol az ~40GB.
Image
Post Reply