fulucke wrote: ↑15 Apr 2024, 17:25
erno_wozniak wrote: ↑15 Apr 2024, 16:32
Még egy ilyen nyuggerekből álló NER felszopó csoportban is osztogatja a szemetét.
Amennyi átjön a dumájából szerintem ernőke is orbán felszopó, gondolom apunak csurran cseppen a támogatás mert sokat esik az eső vagy éppen keveset
Nekem ott jött le, hogy Fideszes, mikor a 444-et meg a Telexet kezdte gyalázni, hogy azok elvileg a pofájába tolják a szemetet friss oprendszernél. Ő lehet jobban örülne, ha pl. az Origonak vagy a kisalfold.hu-nak a szarjai jönnének be. Őszintén mást nem is vártam a politikai hovatartozása terén. Könnyen lehet, hogy az apja verte bele a nézeteit, tehetős parasztként szinte biztos, hogy Orbán zsebében van.
Az viszont, hogy egy nyugdíjas csoportban próbálja terjeszteni a szarját, a kétségbeesettség jele, csak azt a 65+-os korosztályt lehet könnyedén megvezetni ha számítástechnikáról van szó. Ha nincs onoka aki a géppel foglalkozzon, majd Ernő lesz az.
Ernő termékének a célcsoportja potenciálisan több, mint másfél millió nyögdíjas. Ha ebből csak egy kis tömeget sikerül neki megvezetni és ha nem egy pénzügyi balfasz(már pedig az) akkor talán kereshet is a szarjával.
De nem kívánom neki azt a csekély sikert sem.
SzupErnő a magyarok megmentője...