[General] Apa,éhes a hasam

erno_wozniak

Re: [General] Apa,éhes a hasam

Post by erno_wozniak »

Szerintem nem kéne. Nem biztos hogy ő tehet róla, hogy ilyan balfasz fiacskája van.
leveltaros

Post by leveltaros »

erno_wozniak wrote: 13 Apr 2024, 19:44 Szerintem nem kéne. Nem biztos hogy ő tehet róla, hogy ilyan balfasz fiacskája van.
Heiner paparol kb. semmi info sincs azon kivul, hogy a Kisalfold egyik cikkeben panaszkodott meg van egy Facebook profilja. Meg ugye az elfeledett csaladi honlapon is szerepelt, mint fo tamogato.
IgazságPirula

Post by IgazságPirula »

erno_wozniak wrote: 13 Apr 2024, 19:44 Szerintem nem kéne. Nem biztos hogy ő tehet róla, hogy ilyan balfasz fiacskája van.
Nem baszogatni kellene, hanem csak esetleg rászólhatna a fiára.
Esetleg TALÁN az lehet tenne valamit.
Mert lehet egy bizonyos szinten ignoráns azzal szemben, amit a kedves fia csinál.
Ikszpe

Post by Ikszpe »

wurmjude wrote: 13 Apr 2024, 13:37 Én kezdek abban kételkedni, hogy egyáltalán dolgozik. Ez a takarítói meló csak duma, hogy ne basztassák. Ha valaki 12 órában fizikai munkát végez, a nap végére örül, hogy lyuk van a seggén, nem áll neki 8 órás lájvokat tolni, meg hajnalokig kókányolni. Pláne nem szór el fél milliót olyasvalamire, amire semmi szüksége nincs. Szerintem Ernőt az apja tartja el, kitömi pénzzel, ráhagyja a gyermeteg hülyeségeit is, csak fogja be a pofáját.

Ez, amit ő csinál, az újgazdag rongyrázás iskolapéldája. Könnyen jött pénz könnyen megy, ugye. Ha akarnék, minden hónapban vehetnék egy 4080-ast, mégsem teszem. Nem ettől lesz több vagy kevesebb valaki.
Ennél az a legszomorúbb, ha tényleg igaz, hogy a gyerekével szinte semennyit sem foglalkozik, inkább idegen trollokkal veszekedik vagy üvöltözik éjfélkor.. igazi minta apa
De lehet hogy a Windows a szar... jah!
vegetas_sib

Post by vegetas_sib »

IgazságPirula wrote: 13 Apr 2024, 21:13
Mert lehet egy bizonyos szinten ignoráns azzal szemben, amit a kedves fia csinál.
Szerintem neki is be lett etetve az, hogy a csúnya trollszok zaklatják őt bibibi. Ha már másokat is beetette áldozatszerep mivoltát.
a
leveltaros

Post by leveltaros »

vegetas_sib wrote: 14 Apr 2024, 11:54
IgazságPirula wrote: 13 Apr 2024, 21:13
Szerintem neki is be lett etetve az, hogy a csúnya trollszok zaklatják őt bibibi. Ha már másokat is beetette áldozatszerep mivoltát.
Kivancsi vagyok, hogy az oreg mennyire hiszi el a kisfia faszsagait. :D
Tudja Heiner papa, hogy a retardprojekt, amit finansziroz sose fog megterulni anyagilag.
SuperDave

Post by SuperDave »

Szerintem nem tudja mennyire piacképes a fia "rendszere", nem az a generáció amelyik már otthonosan mozgott az informatikában. Valami sejtése lehet az alapján, hogy eddig csak kiadásokat termelt Ernő, de nincs olyan bizalmasa, aki a szemébe mondaná hogy a fiacskája csak kókányol.
leveltaros

Post by leveltaros »

SuperDave wrote: 14 Apr 2024, 14:29 Szerintem nem tudja mennyire piacképes a fia "rendszere", nem az a generáció amelyik már otthonosan mozgott az informatikában. Valami sejtése lehet az alapján, hogy eddig csak kiadásokat termelt Ernő, de nincs olyan bizalmasa, aki a szemébe mondaná hogy a fiacskája csak kókányol.
Az oreg Erno uzletember, pontosan tudja, hogy a fianak adott penz csak elegetesre kerul, hisz evek alatt nem termelt ki annyit a "vallalkozas", hogy 0-ra kihozza Rofi a dolgot. :)
LangyosKefir

Post by LangyosKefir »

SuperDave wrote: 14 Apr 2024, 14:29 Szerintem nem tudja mennyire piacképes a fia "rendszere", nem az a generáció amelyik már otthonosan mozgott az informatikában. Valami sejtése lehet az alapján, hogy eddig csak kiadásokat termelt Ernő, de nincs olyan bizalmasa, aki a szemébe mondaná hogy a fiacskája csak kókányol.
Az egyik gyűlölködő videóban mesélte, hogy az apja régen sem hitt benne. Akkor mondta, hogy "HPS" nek hívta gyúnyolódásból.
Bár mondjuk kérdés, hogy mit lehet neki elhinni.
leveltaros

Post by leveltaros »

LangyosKefir wrote: 14 Apr 2024, 16:54
Az egyik gyűlölködő videóban mesélte, hogy az apja régen sem hitt benne. Akkor mondta, hogy "HPS" nek hívta gyúnyolódásból.
Bár mondjuk kérdés, hogy mit lehet neki elhinni.
Erno szerint a foniksz mentette ki Szolnokrol, kozben meg az incelcioban van Szolnok szidas.
Post Reply