[General] Apa,éhes a hasam

Rendszergazda

Re: [General] Apa,éhes a hasam

Post by Rendszergazda »

Dubelezostu wrote: 13 Apr 2024, 12:02
wurmjude wrote: 13 Apr 2024, 10:29 Nem bántásból, de ez a Nyilas se való képernyőre. Egy igazi anti-média személy, még rádióba se mehetne.
Ez teljesen igaz, viszont görgeti előre a sztorit, amin mi jót szórakozunk.
És valóban, dgg nem képernyőre való, viszont mint magánszemély Hájassal összevetve ég és föld. Ernő egy igazi ütnivaló, unszimpatikus, egoista faszkalap.
Ernőék sem valók képernyőre, viszont imádnak szerepelni. Legalább a hangjukat akarják hallatni, az élteti őket ha belegyűlölködhetnek a mikrofonba, esetleg lobogtathatják a zsírjaikat a kamerába.

Ernőék megsemmisülnének ha nem lenne kamerájuk és internetjük egy hónapig. Ez élteti őket, imádnak szembe menni minden normális emberrel, aztán panaszkodni hogy csúnyákat kommentelnek nekik.
vegetas_sib

Post by vegetas_sib »

Rendszergazda wrote: 13 Apr 2024, 06:57 Ernőéknek már egyre jobban megy el az eszük. Ezekben a friss ropogós gyűlölködős videókban, ahol elkezdenek versekben rímelve gyűlölködni, biztosan állítható hogy nem normálisak.

A legjobb lenne, ha gyártanának még pár hasonló videót, és azt is lehetne töröltetni a youtube csatornájukról. Talán előbb utóbb a YT tiltaná az egész szennyvíz csatornájukat és akkor ismét buknák a vásárolt feliratkozókat.

Ennek is lehet nézni a jó oldalát, amíg feliratkozókra, szektigó tanúsítványokra költik a pénzüket, addig is kevesebb marad cigire és vegetára. Talán egészségesebben tudnak élni.

Egyébként meg simán lehet, hogy a havi gyógyszeradag pénzéből vették a szektigó tanúsítványt, mert azóta vannak teljesen begolyózva.

Biztos észrevettétek kedves Trollégák, hogy "Ernőre" mindig "Ernőék"-ként hivatkozok. Én megtisztelem őket azzal a királyi többessel ahogy szoktak beszélni. Egy Ernő testben sok Ernő személyiség lakozik.
És akkor el ne felejtsük a többszázezrekért vett telefonokat, GPU-t, CPU-t, telefon-előfizetést (amiből biztos van 4 is), a feleslegesen fenntartott "szerverekből" eredő méregdrága villanyszámlát, a "projektbe" fektetett felújítási munkálatokat is, amire el lett baszva szépen a takarítói pénze. Egyik pillanatról a másikra csak úgy egy több milliós veszteség lenne számára... bocs, számukra, ha már többesszámban beszél, amit szinte megint több mint 1 évnyi takarítással tudná csak visszatermelni. Emiatt már nincs is szinte pénze arra, hogy még egy vegetás kiflit is zabáljanak. Ilyen ez. :)
a
wurmjude

Post by wurmjude »

Én kezdek abban kételkedni, hogy egyáltalán dolgozik. Ez a takarítói meló csak duma, hogy ne basztassák. Ha valaki 12 órában fizikai munkát végez, a nap végére örül, hogy lyuk van a seggén, nem áll neki 8 órás lájvokat tolni, meg hajnalokig kókányolni. Pláne nem szór el fél milliót olyasvalamire, amire semmi szüksége nincs. Szerintem Ernőt az apja tartja el, kitömi pénzzel, ráhagyja a gyermeteg hülyeségeit is, csak fogja be a pofáját.

Ez, amit ő csinál, az újgazdag rongyrázás iskolapéldája. Könnyen jött pénz könnyen megy, ugye. Ha akarnék, minden hónapban vehetnék egy 4080-ast, mégsem teszem. Nem ettől lesz több vagy kevesebb valaki.
Rendszergazda

Post by Rendszergazda »

wurmjude wrote: 13 Apr 2024, 13:37 Én kezdek abban kételkedni, hogy egyáltalán dolgozik. Ez a takarítói meló csak duma, hogy ne basztassák. Ha valaki 12 órában fizikai munkát végez, a nap végére örül, hogy lyuk van a seggén, nem áll neki 8 órás lájvokat tolni, meg hajnalokig kókányolni. Pláne nem szór el fél milliót olyasvalamire, amire semmi szüksége nincs. Szerintem Ernőt az apja tartja el, kitömi pénzzel, ráhagyja a gyermeteg hülyeségeit is, csak fogja be a pofáját.
Nyilvánvaló hogy nem dolgoznak meg azért a pénzért amit elköltenek, nem tudják felmérni a munka és a pénz értékét. Abból a bruttó 1000 forintos takarítónői órabérből nem tudom hogyan tudnának milliókat szórni az eszközökre, ez teljesen irreális és lehetetlen.

Mindenki jobban járna ha Ernőék valóban elmennének dolgozni, és valami hasznossal töltenék az idejüket, már ha képesek hasznos munkát végezni. Nem kizárt, hogy az ilyen embereket semmilyen munkahelyen sem tűrik meg.
Rendszergazda

Post by Rendszergazda »

Kedves Trollégák, szerintetek mikor lesz várható élő lájv közvetítés? Ernőék már egy jó ideje nem erőltették meg magukat hogy őrjöngő élő lájvot közvetítsenek számunkra.
fulucke

Post by fulucke »

leveltaros wrote: 10 Apr 2024, 00:09 Biztos forrasbol info-info: Ernonek volt a Magyar Telekomnal kontaktja, aki leakelt Ernonek elofizetoi informaciokat (nev, lakcim alsohangon). Termeszetesen az illeto nagyobb kirugast kapott, mint a sodika valaha. :D
Mi a faszom? Ilyen hájasbré szintűeknek köpnek bizalmas infókat?
leveltaros

Post by leveltaros »

fulucke wrote: 13 Apr 2024, 15:05
leveltaros wrote: 10 Apr 2024, 00:09 Biztos forrasbol info-info: Ernonek volt a Magyar Telekomnal kontaktja, aki leakelt Ernonek elofizetoi informaciokat (nev, lakcim alsohangon). Termeszetesen az illeto nagyobb kirugast kapott, mint a sodika valaha. :D
Mi a faszom? Ilyen hájasbré szintűeknek köpnek bizalmas infókat?
Felszopok mindig vannak, voltak es lesznek. :D
Sajnos pontosabb infokat nem tudok, illetve nem oszthatok meg, elegge magasabb korokbol jutott el hozzam az info.
erno_wozniak

Post by erno_wozniak »

wurmjude wrote: 13 Apr 2024, 13:37 Szerintem Ernőt az apja tartja el, kitömi pénzzel, ráhagyja a gyermeteg hülyeségeit is, csak fogja be a pofáját.
Ez nem csak szerinted van így. Mindig is az apja finaszírozta ernőke "vállalkozásait", kizárt dolognak tartnom, hogy akár csak 1 hónapig is pozitív lett volna a mérleg.

Egyébként pedig ernőke szokta mindig szidni Nyilast, hogy míg Nyilas laptopon dolgozik, neki i9 van meg 4080. Nyilas se egy zseni, de annyi józan paraszti esze azért neki is van, hogy fölösleges baromságokra nem szórja a pénzt.

Meg érdekelne, mi a faszomnak is kellett hugyosbrének 4080? Kellettek neki a CUDA core-ok, mert éjjelente ezerrel megy a renderelés? Ő is olyan, mint régen a Tirexi volt. Ha valami drága, akkor az kell neki, attól függetlenül, hogy ki tudja-e használni.
SuperDave

Post by SuperDave »

wurmjude wrote: 13 Apr 2024, 13:37 Én kezdek abban kételkedni, hogy egyáltalán dolgozik. Ez a takarítói meló csak duma, hogy ne basztassák. Ha valaki 12 órában fizikai munkát végez, a nap végére örül, hogy lyuk van a seggén, nem áll neki 8 órás lájvokat tolni, meg hajnalokig kókányolni. Pláne nem szór el fél milliót olyasvalamire, amire semmi szüksége nincs. Szerintem Ernőt az apja tartja el, kitömi pénzzel, ráhagyja a gyermeteg hülyeségeit is, csak fogja be a pofáját.

Ez, amit ő csinál, az újgazdag rongyrázás iskolapéldája. Könnyen jött pénz könnyen megy, ugye. Ha akarnék, minden hónapban vehetnék egy 4080-ast, mégsem teszem. Nem ettől lesz több vagy kevesebb valaki.
Én simán elhiszem, hogy Heiner papa benyomta valahova, hogy legyen egy alibi állása, de tuti hogy nem szakad meg a nagy munkában. Ezért van még energiája utána hajnalig kókányolni meg lávjozni.
IgazságPirula

Post by IgazságPirula »

SuperDave wrote: 13 Apr 2024, 18:47 Én simán elhiszem, hogy Heiner papa benyomta valahova, hogy legyen egy alibi állása, de tuti hogy nem szakad meg a nagy munkában. Ezért van még energiája utána hajnalig kókányolni meg lávjozni.
Heiner papával valaki megpróbálta felvenni a kontaktot?
Post Reply