[General] Apa,éhes a hasam

hsp_niki

Re: Apa,éhes a hasam

Post by hsp_niki »

A bőnyi Foxcum rém wrote: 06 Mar 2024, 15:40
hsp_niki wrote: 06 Mar 2024, 15:27
A bőnyi Foxcum rém wrote: 06 Mar 2024, 15:20

Az öreg nagyon pengének tűnik. Ránézésre azt mondom, hogy jó pozíciójú ember volt mindig, Ernő pedig a jólét miatt egyre távolabb esett a fájától és ilyen lett. Mindig elnyomták. Csak gondoljatok a régi sztorikra, mikor pénzelte a csaja bandáját gimiben, az meg annyiba se nézte csórit hogy eladta két doboz cigiért a telefont amit Ernőtől kapott.
Falusi gazda, vadásztársaság, ezek általában tényleg jó poziban vannak. A drága kisfia valamelyik videójában elmondta, hogy a szülei tartották el egy ideig, ha nem a mai napig. Erről a csajbanda eltartásos, cigis sztorilól van valami fellelhető emlék?
Viszonylag későn került fel ez a rész, nem tudom honnan túrták elő.
https://trashcity.net/video/6760/hsp-a- ... feln%C5%91

1:09:00 körül van ez a sztori. 15 évvel később sem sikerült levonni a konzekvenciát, hogy mi történt akkor. A térdre esős rész szerintem élete egyik legmegalázóbb pillanata lehetett, de nem vágja.
Kösz az ajánlást, elszotyizgattam rajta. Kurvajó sztori. Úgy lennék Ernő egy volt osztálytársa aki amúgy vágja, hogy ezek a sztorik hogy mint voltak és látom, hogy hogy adja elő Ernő :D :D De sajnos nem vagyok.

Fixen ilyen tipik szerencsétlen volt csak az apjának volt lóvéja és emiatt álltak vele páran szóba.
Sziasztok,Niki vagyok a HSP Computer Magyarország új tagja.Mivel, ugye a párom volt eddig az egyedüli tag.De mivel láttam tőle ahogy programozik és a photoshoppot használja így ez engem is elkezdett érdekelni és úgy gondoltam, hogy ezt én is kipróbálnám.
hsp_niki

Post by hsp_niki »

am a pali az előző kommentemben válaszolt videóban konkrétan 12 éves lányokról beszél, 444 meg telexen nagyot megy most eza téma :D
Last edited by hsp_niki on 06 Mar 2024, 21:20, edited 1 time in total.
Sziasztok,Niki vagyok a HSP Computer Magyarország új tagja.Mivel, ugye a párom volt eddig az egyedüli tag.De mivel láttam tőle ahogy programozik és a photoshoppot használja így ez engem is elkezdett érdekelni és úgy gondoltam, hogy ezt én is kipróbálnám.
A bőnyi Foxcum rém

Post by A bőnyi Foxcum rém »

hsp_niki wrote: 06 Mar 2024, 20:56
A bőnyi Foxcum rém wrote: 06 Mar 2024, 15:40
hsp_niki wrote: 06 Mar 2024, 15:27

Falusi gazda, vadásztársaság, ezek általában tényleg jó poziban vannak. A drága kisfia valamelyik videójában elmondta, hogy a szülei tartották el egy ideig, ha nem a mai napig. Erről a csajbanda eltartásos, cigis sztorilól van valami fellelhető emlék?
Viszonylag későn került fel ez a rész, nem tudom honnan túrták elő.
https://trashcity.net/video/6760/hsp-a- ... feln%C5%91

1:09:00 körül van ez a sztori. 15 évvel később sem sikerült levonni a konzekvenciát, hogy mi történt akkor. A térdre esős rész szerintem élete egyik legmegalázóbb pillanata lehetett, de nem vágja.
Kösz az ajánlást, elszotyizgattam rajta. Kurvajó sztori. Úgy lennék Ernő egy volt osztálytársa aki amúgy vágja, hogy ezek a sztorik hogy mint voltak és látom, hogy hogy adja elő Ernő :D :D De sajnos nem vagyok.

Fixen ilyen tipik szerencsétlen volt csak az apjának volt lóvéja és emiatt álltak vele páran szóba.
Ő a tipik jólelkű naiv srác, akit mindenki kihasznált. Ezt a szokását a mai napig megtartotta.
VoltIlyenValaha

Post by VoltIlyenValaha »

2 doboz cigire elcserelte a csaja a telefont xdd
Legkomolyabb magyar emberek kinzasa
hsp_niki

Post by hsp_niki »

VoltIlyenValaha wrote: 06 Mar 2024, 21:59 2 doboz cigire elcserelte a csaja a telefont xdd
a karomban vittem a lányt mert szétkúrták volna, egész éjjel örködtem felette, nem aludtam mert már akkor is informatikával foglalkoztam
VoltIlyenValaha

osztalykirandulason este kockulni

en is szoftverfejlesztessel foglalkozom, de mi az este eleji reszet a sportpalya melletti bebaszassal toltottuk
Edge from Mortician

Post by Edge from Mortician »

Volt a palival ezer éve egy email-en keresztül folytatott vitám, amint rájövök hogy kell feltölteni beküldöm.
ekszplájzitt.
VoltIlyenValaha

Edge from Mortician wrote: 06 Mar 2024, 23:36 Volt a palival ezer éve egy email-en keresztül folytatott vitám, amint rájövök hogy kell feltölteni beküldöm.
ha kepek, akkor mehetnek https://img.ernoke.org/ -ra
Edge from Mortician

Post by Edge from Mortician »

VoltIlyenValaha wrote: 06 Mar 2024, 23:43
Edge from Mortician wrote: 06 Mar 2024, 23:36 Volt a palival ezer éve egy email-en keresztül folytatott vitám, amint rájövök hogy kell feltölteni beküldöm.
Kösz kösz, közben sikerült megtanulnom olvasni :D

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

na kb ennyi, bocs hogy bombáztam a fórumot egy picit.
ekszplájzitt.
leveltaros

Post by leveltaros »

Edge from Mortician wrote: 06 Mar 2024, 23:50
VoltIlyenValaha wrote: 06 Mar 2024, 23:43
Kösz kösz, közben sikerült megtanulnom olvasni :D
Udv a forumon!
Semmi gond azzal, hogy szetbombaztad, erre valo. :D
Ezt a gyonyoru email halmazt kesobb elolvasom.
Esetleg valami Endenciod nincs archivalva amit be lehetne hergelni? :D
Post Reply