[General] Apa,éhes a hasam

wurmjude

Re: [General] Apa,éhes a hasam

Post by wurmjude »

Valószínűleg nem véletlen akarja a Microsoft megakadályozni ezeknek a shell hackeknek a telepítését. Ezek gyakran deprekált vagy nem dokumentált API-kat használnak, patchelik a rendszerfájlokat, ami miatt egy update simán eltörheti a rendszert. De te okosabb vagy, Ernő, most aztán túljártál az eszükön! Buzdíts mindenkit arra, hogy nevezze át a telepítőt. Most még faszaság van, aztán majd lehet később csodálkozni mindenféle parajelenségeken.
leveltaros

Post by leveltaros »

Ahogy elottem is irta @wurmjude, ezek az alkalmazasok, hiaba hasznosak neked meg masoknak, olyan API-kat hivnak meg, amik nem erre lettek kitalalva, nem beszelve arrol, hogy futasidoben hookolnak bele a shellbe, aminek minden inditott alkalmazasa az alfolyamata, tehat egy kompromittalt StartAllBack DLL siman tud olyan galibat okozni, ami nagyon sulyos informacio szivargast eredmenyezhet.
Rofi, en olyan szektorban dolgozom, ami sokkal magasabb biztonsagi eloirasoknak felel meg, mint egy OTP vagy Raiffeisen Bank. Hidd el, en is szeretem az ExplorerPatchert pl., de sajat gepre is csak ugy telepitem, hogy vallalom a kockazatokat.
erno_wozniak

Post by erno_wozniak »

Ernőke már mindenhol közröhej tárgya :DDDDD

Image

lol :DD

Image
wurmjude

Post by wurmjude »

leveltaros wrote: 09 Apr 2024, 15:53 Ahogy elottem is irta @wurmjude, ezek az alkalmazasok, hiaba hasznosak neked meg masoknak, olyan API-kat hivnak meg, amik nem erre lettek kitalalva, nem beszelve arrol, hogy futasidoben hookolnak bele a shellbe, aminek minden inditott alkalmazasa az alfolyamata, tehat egy kompromittalt StartAllBack DLL siman tud olyan galibat okozni, ami nagyon sulyos informacio szivargast eredmenyezhet.
Rofi, en olyan szektorban dolgozom, ami sokkal magasabb biztonsagi eloirasoknak felel meg, mint egy OTP vagy Raiffeisen Bank. Hidd el, en is szeretem az ExplorerPatchert pl., de sajat gepre is csak ugy telepitem, hogy vallalom a kockazatokat.
Azon jót nevettem, mikor 17 percnél nagyképűsködni kezdett, hogy majd ő fogja megcsinálni a normális start menüt, ha a SAB fejlesztője abbahagyja a projektet.

Ernő, értesz egy szót is abból, amit fentebb írtunk? Még egy hibaüzenetet sem tudsz értelmezni, a típusok sem mennek VB-ben, meg úgy nagyjából semmi. Megnézném, mit szólnál a pointerekhez, referenciákhoz, stb. C++-ban :D
snecologushallgato

Post by snecologushallgato »

Itt van a videó trollégák:

https://trashcity.net/video/9678/2h%C3% ... -trailer-6

Kínzás ZH remélem jól sikerült mindenkinek. :D
leveltaros

Post by leveltaros »

wurmjude wrote: 09 Apr 2024, 16:53
leveltaros wrote: 09 Apr 2024, 15:53 Ahogy elottem is irta @wurmjude, ezek az alkalmazasok, hiaba hasznosak neked meg masoknak, olyan API-kat hivnak meg, amik nem erre lettek kitalalva, nem beszelve arrol, hogy futasidoben hookolnak bele a shellbe, aminek minden inditott alkalmazasa az alfolyamata, tehat egy kompromittalt StartAllBack DLL siman tud olyan galibat okozni, ami nagyon sulyos informacio szivargast eredmenyezhet.
Azon jót nevettem, mikor 17 percnél nagyképűsködni kezdett, hogy majd ő fogja megcsinálni a normális start menüt, ha a SAB fejlesztője abbahagyja a projektet.

Ernő, értesz egy szót is abból, amit fentebb írtunk? Még egy hibaüzenetet sem tudsz értelmezni, a típusok sem mennek VB-ben, meg úgy nagyjából semmi. Megnézném, mit szólnál a pointerekhez, referenciákhoz, stb. C++-ban :D
Ha esetleg meg is tudna oldani ChatGPT-vel es hasonlokkal, akkor is ott lenne a kompromittalhato kod resz. Kartekony kod szereti a vulnerabilis C/C++ kodot, foleg, ha nincs normalisan allokalva memoria.
(Itt jegyeznem meg, hogy programozni en se nagyon tudok, foleg nem C-ben es C++-ban.)
SuperDave

Post by SuperDave »

wurmjude wrote: 09 Apr 2024, 16:53

Nem csak nem érti, de nem is akarja. A VS próbál neki segíteni, de gyorsan elrántja az egeret akárhányszor megjelenik a popup, őt csak zavarja. Helyette találgat, meg ChatGTP-t faggat. Ez az Ernő-féle "debugolás".
snecologushallgato

Ernőke, hát mi ez a csidejó cunami?

Na mindegy, TC apporoval után itt lesz elérhető az új vergődés:

https://trashcity.net/video/9683/h%C3%A ... rogramokat
leveltaros

Post by leveltaros »

Erno a kurva anyad, lassitsal mar le. Meg haza se ertem a melocsabol.
snecologushallgato

leveltaros wrote: 09 Apr 2024, 17:40 Erno a kurva anyad, lassitsal mar le. Meg haza se ertem a melocsabol.
Igazából a Microsoftos troll elérte, hogy ezek a customer kókány programok ne működjenek, de persze a foskom 4.0 lófasz az működik még most is, de kókányoljuk, hogy jó legyen minden is. Erről szól a videó, vagyis Ernő nagyon szeretne átverni és becsapni hiszékeny és tapasztalatlan embereket.

Ezt nem engedhetjük nyilván, szóval jön a faszerdő Bőnybe, te csíravirág! :D
Post Reply