[General] Apa,éhes a hasam
Re: [General] Apa,éhes a hasam
Valószínűleg nem véletlen akarja a Microsoft megakadályozni ezeknek a shell hackeknek a telepítését. Ezek gyakran deprekált vagy nem dokumentált API-kat használnak, patchelik a rendszerfájlokat, ami miatt egy update simán eltörheti a rendszert. De te okosabb vagy, Ernő, most aztán túljártál az eszükön! Buzdíts mindenkit arra, hogy nevezze át a telepítőt. Most még faszaság van, aztán majd lehet később csodálkozni mindenféle parajelenségeken.
- leveltaros
Ahogy elottem is irta @wurmjude, ezek az alkalmazasok, hiaba hasznosak neked meg masoknak, olyan API-kat hivnak meg, amik nem erre lettek kitalalva, nem beszelve arrol, hogy futasidoben hookolnak bele a shellbe, aminek minden inditott alkalmazasa az alfolyamata, tehat egy kompromittalt StartAllBack DLL siman tud olyan galibat okozni, ami nagyon sulyos informacio szivargast eredmenyezhet.
Rofi, en olyan szektorban dolgozom, ami sokkal magasabb biztonsagi eloirasoknak felel meg, mint egy OTP vagy Raiffeisen Bank. Hidd el, en is szeretem az ExplorerPatchert pl., de sajat gepre is csak ugy telepitem, hogy vallalom a kockazatokat.
Rofi, en olyan szektorban dolgozom, ami sokkal magasabb biztonsagi eloirasoknak felel meg, mint egy OTP vagy Raiffeisen Bank. Hidd el, en is szeretem az ExplorerPatchert pl., de sajat gepre is csak ugy telepitem, hogy vallalom a kockazatokat.
- erno_wozniak
Ernőke már mindenhol közröhej tárgya :DDDDD

lol :DD

lol :DD

Azon jót nevettem, mikor 17 percnél nagyképűsködni kezdett, hogy majd ő fogja megcsinálni a normális start menüt, ha a SAB fejlesztője abbahagyja a projektet.leveltaros wrote: ↑09 Apr 2024, 15:53 Ahogy elottem is irta @wurmjude, ezek az alkalmazasok, hiaba hasznosak neked meg masoknak, olyan API-kat hivnak meg, amik nem erre lettek kitalalva, nem beszelve arrol, hogy futasidoben hookolnak bele a shellbe, aminek minden inditott alkalmazasa az alfolyamata, tehat egy kompromittalt StartAllBack DLL siman tud olyan galibat okozni, ami nagyon sulyos informacio szivargast eredmenyezhet.
Ernő, értesz egy szót is abból, amit fentebb írtunk? Még egy hibaüzenetet sem tudsz értelmezni, a típusok sem mennek VB-ben, meg úgy nagyjából semmi. Megnézném, mit szólnál a pointerekhez, referenciákhoz, stb. C++-ban

- snecologushallgato
Itt van a videó trollégák:
https://trashcity.net/video/9678/2h%C3% ... -trailer-6
Kínzás ZH remélem jól sikerült mindenkinek.
https://trashcity.net/video/9678/2h%C3% ... -trailer-6
Kínzás ZH remélem jól sikerült mindenkinek.

- leveltaros
Ha esetleg meg is tudna oldani ChatGPT-vel es hasonlokkal, akkor is ott lenne a kompromittalhato kod resz. Kartekony kod szereti a vulnerabilis C/C++ kodot, foleg, ha nincs normalisan allokalva memoria.wurmjude wrote: ↑09 Apr 2024, 16:53Azon jót nevettem, mikor 17 percnél nagyképűsködni kezdett, hogy majd ő fogja megcsinálni a normális start menüt, ha a SAB fejlesztője abbahagyja a projektet.leveltaros wrote: ↑09 Apr 2024, 15:53 Ahogy elottem is irta @wurmjude, ezek az alkalmazasok, hiaba hasznosak neked meg masoknak, olyan API-kat hivnak meg, amik nem erre lettek kitalalva, nem beszelve arrol, hogy futasidoben hookolnak bele a shellbe, aminek minden inditott alkalmazasa az alfolyamata, tehat egy kompromittalt StartAllBack DLL siman tud olyan galibat okozni, ami nagyon sulyos informacio szivargast eredmenyezhet.
Ernő, értesz egy szót is abból, amit fentebb írtunk? Még egy hibaüzenetet sem tudsz értelmezni, a típusok sem mennek VB-ben, meg úgy nagyjából semmi. Megnézném, mit szólnál a pointerekhez, referenciákhoz, stb. C++-ban![]()
(Itt jegyeznem meg, hogy programozni en se nagyon tudok, foleg nem C-ben es C++-ban.)
Nem csak nem érti, de nem is akarja. A VS próbál neki segíteni, de gyorsan elrántja az egeret akárhányszor megjelenik a popup, őt csak zavarja. Helyette találgat, meg ChatGTP-t faggat. Ez az Ernő-féle "debugolás".wurmjude wrote: ↑09 Apr 2024, 16:53Azon jót nevettem, mikor 17 percnél nagyképűsködni kezdett, hogy majd ő fogja megcsinálni a normális start menüt, ha a SAB fejlesztője abbahagyja a projektet.leveltaros wrote: ↑09 Apr 2024, 15:53 Ahogy elottem is irta @wurmjude, ezek az alkalmazasok, hiaba hasznosak neked meg masoknak, olyan API-kat hivnak meg, amik nem erre lettek kitalalva, nem beszelve arrol, hogy futasidoben hookolnak bele a shellbe, aminek minden inditott alkalmazasa az alfolyamata, tehat egy kompromittalt StartAllBack DLL siman tud olyan galibat okozni, ami nagyon sulyos informacio szivargast eredmenyezhet.
Ernő, értesz egy szót is abból, amit fentebb írtunk? Még egy hibaüzenetet sem tudsz értelmezni, a típusok sem mennek VB-ben, meg úgy nagyjából semmi. Megnézném, mit szólnál a pointerekhez, referenciákhoz, stb. C++-ban![]()
- snecologushallgato
Ernőke, hát mi ez a csidejó cunami?
Na mindegy, TC apporoval után itt lesz elérhető az új vergődés:
https://trashcity.net/video/9683/h%C3%A ... rogramokat
Na mindegy, TC apporoval után itt lesz elérhető az új vergődés:
https://trashcity.net/video/9683/h%C3%A ... rogramokat
- leveltaros
Erno a kurva anyad, lassitsal mar le. Meg haza se ertem a melocsabol.
- snecologushallgato
Igazából a Microsoftos troll elérte, hogy ezek a customer kókány programok ne működjenek, de persze a foskom 4.0 lófasz az működik még most is, de kókányoljuk, hogy jó legyen minden is. Erről szól a videó, vagyis Ernő nagyon szeretne átverni és becsapni hiszékeny és tapasztalatlan embereket.leveltaros wrote: ↑09 Apr 2024, 17:40 Erno a kurva anyad, lassitsal mar le. Meg haza se ertem a melocsabol.
Ezt nem engedhetjük nyilván, szóval jön a faszerdő Bőnybe, te csíravirág!