Kihívás Ernő számára!

Post Reply
IgazságPirula

Kihívás Ernő számára!

Post by IgazságPirula »

Sziasztok!

Szeretnék Ernő számára felállítani egy kihívást.
Mindig a btk-ről beszél, hogy mennyi jogszabály van megsértve, de sosem hallunk semmi konkrétat.
Az lenne a kihívásom Ernő felé, hogy listázza ki, hogy milyen jogszabályokat sértünk meg a fórummal és a wikivel ÉS hogy mivel sértjük meg.
Én hajlandó vagyok 100.000ft-ot bedobni a kalapba, amit a gyereke oktatására fordíthat.
Ezt csakis abban az esetben kapja meg, ha tisztán és érthetően lekommunikálja.

Mondjuk így:
Jogszabály: jogszabály paragrafus bekezdés
Indoklás: valós indok, amely összekapcsolja a jogszabályt a fórum/wiki tevékenységével, logikusan levezetve.

Ti mennyi pénzt vagytok hajlandóak bedobni a kalapba?
PisiKaki

Re: Kihívás Ernő számára!

Post by PisiKaki »

Ennek a reteknek egy forintot nem vagyok hajlandó fizetni. Hamarabb rendelnék neki pizzát amibe beletöröltem a seggem. Ha live-ba megenné a szaromat akkor azért beáldoznék egy pizza árát.
Kókánybré DJ Yandex

Post by Kókánybré DJ Yandex »

Nekem is vannak kihívásaim Ernő számára. (Ernő, tudom, hogy olvasod ezt a fórumot, mert egy nárcisztikus paranoid barom vagy. Ha nem reagálsz egy héten belül, akkor automatikusan bukta.)

Kihívás 1.)
Rakj össze egy egyszerű, statikus oldalt HTML+CSS+Javascriptben. Valószínűleg ezt megoldod innen-onnan összelopott, és ChatGPT kódokkal. A téma nincs kikötve, és felőlem akár Comic Sans is lehet a font-family. Minimum 5 oldal legyen, és a linkek legyenek kattinthatók.

Kihívás 2.)
Rakj össze egy egyszerű webappot backend nélkül. Választható keretrendszerek: Angular, React, Vue.

Kihívás 3.)
Rakj össze egy egyszerű oldalt: backend + frontrend + adatbázis. Engedékeny vagyok, bármilyen nyelvet használhatsz és bármilyen adatbázist. Elvárások: A felhasználó tudjon regisztrálni, belépni, kilépni, és tudjon mondjuk egy bevásárlólistát létrehozni, szerkeszteni, törölni.

Kihívás 4.)
Készíts egy egyszerű webshopot, nyelv itt is választható. Elvárás: felhasználói és admin felület + olyan alap funkciók, amit minden fapados webshop tud.

Kihívás 5.)
GitLab / GitHub repók létrehozása, kihívásonként külön branchek, és végül az egész megosztása a trollokkal.

Különben kókler vagy.
És továbbra sem értem, miért saját "rendszert" kókányolsz, mikor még egy fapados webappot sem tudsz megírni tisztességesen.
Kókánybré DJ Yandex

Post by Kókánybré DJ Yandex »

Ja, és hogy legyen is tétje a dolognak:

Ernő, ha két héten belül teljesíted a kihívást, felfedem magam névvel, és arccal, hogy ne csak így névtelenül tudj gyűlőlködni, hanem fel is tudsz jelenteni.
+ leszállok rólad egy életre, tehát eggyel kevesebb trollod lesz.

Ha pedig nem teljesíted, akkor pedig maradsz továbbra is egy kontár, buta incel tátott szájjal a faszerdőben. :lol:

Határidő: 2024. április 22. éjfél. Óra indul
Várom a GitLab / GitHub linket.
Post Reply